Get to
know me

Hey you,

Tijd om mezelf even voor te stellen. Zoals je waarschijnlijk wel doorhad ben ik dus Chloe: het gezicht achter Socialized by Chloe.

Social media goeroe, manager of coach: noem me maar zoals je wilt. Waar het om gaat is dat ik er voor jou ben als het aankomt op social media. Waarschijnlijk heb jij als ondernemer een passie voor je vak en ik vind het fantastisch om deze passie te vertalen naar jouw social media kanalen. Zo kan iedereen hiervan mee genieten en voelen klanten zich verbonden met jouw merk.

In 2022 heb ik mijn studie Creative Business afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in digitale media, journalistiek en alles wat daarbij komt kijken. Dit in combinatie met mijn passie voor fotografie zorgde in 2020 voor de start van mijn bedrijf. Ik heb dan ook geen seconde nagedacht over wat ik na mijn studie ging doen, want ik had al lang besloten dat dit is waar ik mee verder wil.

Vastberaden en vol energie help ik nu dus fulltime andere bedrijven met social media, webteksten en meer. Het is bijzonder om te zien wat dit voor je bedrijf kan doen als je het op de juiste manier inzet.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om op zaterdagmiddag over de antiekmarkt in Delft te struinen en daarna neer te strijken voor een drankje. Ik denk sowieso soms dat ik in de verkeerde tijd geboren ben, want ik ben gek op oude ‘meuk’. Alleen al bij het zien van een oldtimer, analoge camera of platenspeler maakt mijn hart een klein sprongetje.

Maar goed, genoeg over mij. Ik zou ook dolgraag meer willen weten over jou. Ik sta dan ook altijd open voor een kopje koffie.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Chloe

Ready to level-up your socials?

PLAN EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN

Get your socials on!

Contact

info@socializedbychloe.nl

+31 (0) 6 34 55 10 24

Connect

Kluizenaarsbocht 6, Delft