Als ondernemer ben je vaak met honderd dingen tegelijk bezig. Social media eindigt daardoor vaak onderaan de prioriteitenlijst. Want ja, je hebt wel wat beters te doen. Zonde, want social media is tegenwoordig het online visitekaartje van je bedrijf!

Wanneer je je social media door mij laat beheren heb je niet alleen meer ruimte en tijd voor andere dingen, maar zal je ook sneller de resultaten zien die je wilt. Zo heb jij 1 ding minder om je zorgen over te maken en kan je je weer focussen op de leukere zaken in je business.

MEER INFORMATIE

Social Beheer

Social Strategy

Social media is niet meer weg te denken anno 2022 en kan enorm veel doen voor je bedrijf, maar dan moet je het wel op de juiste manier inzetten. Vind je dit lastig en heb je het idee dat het beter kan? Dan krijg ik graag even met je mee tijdens een Social Strategy sessie.

Tijdens dit uur nemen we samen je Instagram pagina onder de loep. Van uitstraling tot strategie: alles komt aan bod. Ook krijg je de kans om gebruik te maken van mijn expertise en mij alle vragen te stellen die je maar wilt.

MEER INFORMATIE

Get to know me

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan meteen een gratis kennismakingsgesprek in. Dan zet ik vast een kopje koffie. 

PLAN VRIJBLIJVEND EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN

Get your socials on!

Contact

info@socializedbychloe.nl

+31 (0) 6 34 55 10 24

Connect

Kluizenaarsbocht 6, Delft