Social media is niet meer weg te denken anno 2022 en kan enorm veel doen voor je bedrijf, maar dan moet je het wel op de juiste manier inzetten. Vind je dit lastig en heb je het idee dat het beter kan? Dan krijg ik graag even met je mee tijdens een Social Strategy sessie.

Tijdens een Social Strategy sessie krijg je de kans om gebruik te maken van mijn expertise op het gebied van Instagram. Vooraf scan ik jouw Instagram profiel en kijk ik waar de verbeterpunten liggen. Vervolgens nemen we samen in een uur jouw hele profiel onder de loep. Van uitstraling tot strategie: alles komt aan bod.

Na de ‘Instagram scan’ mag je al je vragen over Instagram aan mij te stellen. Hou je dus vooral niet in, want ik help je graag op weg. Ik geef je concrete tips gericht op jouw doel en doelgroep die je direct in de praktijk kunt brengen. Hierna zet je Instagram strategisch, zelfverzekerd en met plezier in voor jouw business. 

En hierna laat ik je niet zomaar achter zonder handvatten, want na de call krijg je van mij namelijk een uitgewerkte strategie in je mailbox. Zo weet je dus precies hoe je voortaan te werk moet gaan!

Hoe werkt het?

GET ALL THE INSIGHTS FOR YOUR SOCIALS

Social Strategy

Plan nu jouw social Strategy

  • Een call van 1 uur met mij

  • Vragenlijst vooraf

  • Persoonlijke scan van jouw Instagram profiel

  • Gerichte tips op basis van jouw doelen en doelgroep

  • Ongelimiteerd vragen stellen

  • Optimalisatie van jouw profiel, biografie, highlights, content & strategie

  • Document achteraf met concrete strategie + tips & tricks

Wat krijg je?

Klaar om jouw Instagram te rocken? Plan dan hier een gratis kennismakingsgesprek in of boek direct jouw Social Strategy voor €249,-.

Wat krijg je?

Sofie den Haeze, Design Studio Sofie

Ik vond het best moeilijk om consistent te posten op social media. Er gingen al snel een paar weken voorbij tot ik dacht ooh nee ik heb nog niet gepost! Ik ben dan bij Chloe terechtgekomen die me hier super goed heeft mee geholpen. Nu heb ik een duidelijke structuur en veel tips die ik kan inzetten! Zo fijn om rust te ervaren rond mijn social media. Dus ik ben enorm tevreden met de samenwerking! Dankjewel Chloe.

Reviews

Get to know me

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan meteen een gratis kennismakingsgesprek in. Dan zet ik vast een kopje koffie. 

PLAN VRIJBLIJVEND EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN

Get to know me

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan meteen een gratis kennismakingsgesprek in. Dan zet ik vast een kopje koffie. 

PLAN VRIJBLIJVEND EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN

Get your socials on!

Contact

info@socializedbychloe.nl

+31 (0) 6 34 55 10 24

Connect

Kluizenaarsbocht 6, Delft